Palvelut

Palvelut

Hoidamme kaiken rotuisten koirien pesut, trimmaukset, siistimiset, kynsienleikkuut ja muut hoitopalvelut toiveittesi mukaan

Pesut – Harjaus, pesu, kuivaus ja loppuharjaus
Trimmaus – Nyppiminen tai leikkaaminen saksilla tai koneella
Takkujen poisto – Takkujen aukiharjaus tai poisto koneella mahdollisuuksien mukaan*
Kynnet ja tassut – Kynsienleikkuu ja tassujen hoito
Oheistuotteet – Meiltä saat myös laadukkaita tuotteita koirille, mm. Eukanuba-koiranruuat!

Kysy palveluista lisää, niin voimme sopia lemmikillesi ja sinulle sopivan ratkaisun.

—- *Mainitsethan mahdolliset erityistarpeet kuten takut ym. aikaa varatessasi! —

Trimmiin saapuminen

Käytä koirasi tarpeillaan ennen trimmaamoon tuloa. Ei kannata ruokkia koiraa juuri ennen trimmiä, jotta koiralla ei ole täysi ja tukala olo. Tuo koira paikalle kytkettynä remmiin, älä päästä koiraa vapaaksi trimmaamon tiloihin! Pidäthän trimmaamon ympäristön siistinä, korjaat koiran jätökset ja viet ne asianmukaisesti roskiin. Auton voi jättää K-marketin tai S-marketin pihaan.

Nypittävää koiraa ei saa pestä ennen nyppimistä, koska iho pehmenee eikä karva irtoa kunnolla. Leikattava/ajeltava koira sen sijaan kannattaa pestä ennen trimmausta – me teemme sen mielellämme, jos itse et ehdi tai kykene.

Huomaathan, että steriloitujen narttujen ja kastroitujen urosten turkin laatu muuttuu hyvin usein leikkauksen jälkeen. Voi siis olla, että aiemmin nypittyä koiraa ei enää saada kivuttomasti nypittyä. Näissä tapauksissa kannattaa valmistautua etukäteen siihen, että jossain vaiheessa siirrytään turkin leikkaamiseen. Sama koskee vanhoja koiria. Trimmaajasi kertoo mielellään lisää.

Mikäli koiran tuo trimmiin joku muu kuin omistaja, sovittehan yhdessä trimmiin liittyvistä toiveista, tai omistaja voi myös soittaa etukäteen meille.

Trimmauksen aikana

Olet tervetullut odottamaan odotustilassamme. Tämä on suositeltavaa etenkin, kun kyseessä on lyhyt toimenpide. On suositeltavaa, ettei omistaja ole läsnä samassa tilassa trimmin aikana ylimääräisen jännityksen välttämiseksi.

Mikäli koirallasi on jokin sairaus/haaste luonteessa, joka vaatii omistajan läsnäoloa, sovitaan sopiva aika erikseen puhelimella. Suurin osa haastavistakin koirista pärjää kuitenkin henkilökuntamme seurassa hyvin.

Voit myös poistua trimmin ajaksi, jolloin trimmaaja antaa sinulle arvioidun kestoajan, tai ilmoittaa sinulle viestillä/soitolla, kun koiranne on valmis haettavaksi. Saavuthan paikalle rauhallisesti, jottei mahdollisesti vielä pöydällä oleva koira innostu. Trimmaaja luovuttaa koiran sinulle odotustilaan.

Trimmauksen jälkeen

Leikkaamisen yhteydessä koira kannattaa aina pestä, niin iho saadaan puhtaaksi ja kaikki kutittavat karvanpätkät pois. Mikäli koira on ollut pitkään takussa, iho voi hautua ja jopa vaurioitua takkujen/ huovan alla. Takut eivät ole vain kosmeettinen juttu: pahasti takkuuntuneen koiran jokainen liike kiristää, tukistaa ja sattuu.

Mikäli korvat ajellaan tai leikataan lyhyiksi, ne tuntuvat koirasta aluksi oudoilta. Korvien voimakas ravistelu voi aiheuttaa jopa verenvuotoa ohuisiin korvankärkiin. Estä ravistelu esim. pitämällä koiralla kauluria, buff-huivia tai sukkahousuista leikattua pätkää noin vuorokauden verran, kunnes koira tottuu.

Käythän koiran huolellisesti läpi sen saapuessa trimmistä! Trimmaaja voi vielä tässä kohtaa helposti korjata trimmiä enemmän haluttuun suuntaan, tai sopia heti uuden ajan. Reklamaatioaikamme on KAKSI viikkoa, jonka sisällä vastaanotettu reklamaatio voidaan korvata sinulle uudella siistimisajalla TAI sopia mahdollisesta alennuksesta seuraavan trimmin yhteyteen.

Trimmaajasi keskustelee mielellään koirasi hoidosta. Kysy ihmeessä lisää!