Palvelut

Palvelut

Hoidamme kaiken rotuisten koirien pesut, trimmaukset, siistimiset, kynsienleikkuut ja muut hoitopalvelut toiveittesi mukaan

Pesut – Harjaus, pesu, kuivaus ja loppuharjaus
Trimmaus – Nyppiminen tai leikkaaminen saksilla tai koneella
Takkujen poisto – Takkujen aukiharjaus tai poisto koneella mahdollisuuksien mukaan*
Kynnet ja tassut – Kynsienleikkuu ja tassujen hoito
Oheistuotteet – Meiltä saat myös laadukkaita tuotteita koirille, mm. Eukanuba-koiranruuat!

Kysy palveluista lisää, niin voimme sopia lemmikillesi ja sinulle sopivan ratkaisun.

—- *Mainitsethan mahdolliset erityistarpeet kuten takut ym. aikaa varatessasi! —

Ennen trimmausta

Käytä koirasi tarpeillaan ennen trimmaamoon tuloa. Ei kannata ruokkia koiraa juuri ennen trimmiä, jotta koiralla ei ole täysi ja tukala olo.

Nypittävää koiraa ei saa pestä ennen nyppimistä, koska iho pehmenee eikä karva irtoa kunnolla. Leikattava/ajeltava koira sen sijaan kannattaa pestä ennen trimmausta – me teemme sen mielellämme, jos itse et ehdi tai kykene.

Huomaathan, että steriloitujen narttujen ja kastroitujen urosten turkin laatu muuttuu hyvin usein leikkauksen jälkeen. Voi siis olla, että aiemmin nypittyä koiraa ei enää saada kivuttomasti nypittyä. Näissä tapauksissa kannattaa valmistautua etukäteen siihen, että jossain vaiheessa siirrytään turkin leikkaamiseen. Sama koskee vanhoja koiria. Trimmaajasi kertoo mielellään lisää.

Trimmauksen jälkeen

Leikkaamisen yhteydessä koira kannattaa aina pestä, niin iho saadaan puhtaaksi ja kaikki kutittavat karvanpätkät pois. Mikäli koira on ollut pitkään takussa, iho voi hautua ja jopa vaurioitua takkujen/ huovan alla. Takut eivät ole vain kosmeettinen juttu: pahasti takkuuntuneen koiran jokainen liike kiristää, tukistaa ja sattuu.

Mikäli korvat ajellaan tai leikataan lyhyiksi, ne tuntuvat koirasta aluksi oudoilta. Korvien voimakas ravistelu voi aiheuttaa jopa verenvuotoa ohuisiin korvankärkiin. Estä ravistelu esim. pitämällä koiralla kauluria, buff-huivia tai sukkahousuista leikattua pätkää noin vuorokauden verran, kunnes koira tottuu.

Trimmaajasi keskustelee mielellään koirasi hoidosta. Kysy ihmeessä lisää!